Alexander Säll är en jätteidiot - Poja Marley likes this


En dag på jobbet innebär också en dag framför datorn. Tid framför datorn innebär också att det inte går att undgå att då och flimra förbi Facebook.

Facebook är alltid en spännande social studie. Folk visar andra sidor av sig själv. Kaxar till sig, blir ofta lite häftigare än vad man är på riktigt. Så också Facebook-medlemmarna från Sollentuna United. Jag tänkte försöka mig på att i stora drag beskriva en dag på Facebook när man har ett antal jätteidioter från Sollentuna United i vänlistan.

Dagens första inloggning sker oftast vid ankomsten till jobbet, någon gång mellan 8-9. Vid den tiden har Alexander Säll redan hunnit vara aktiv och statusuppdatera om en fjollig powerwalk. Uppdaterar gärna med något av de engelska orden han kan ”Feeling good with a powerwalk :)”. Får 1 like från en random white trash-tjej.

Runt klockan 10 blir Daniel Badji Badjelan vän med Ozam ”Zizou” Bachrabou och 23 andra personer.

Strax därefter är Säll igång igen och checkar in i sitt eget kök. ”HAHAHAHA!” kommenterar lättroade Poja Marley.

Medan man suckar åt töntige Säll tvingas man lägga ögonen på en hurtigt glad uppdatering på engelska från Axel Sjöberg, som ögonblickligen får 4 likes från töntar han träffat i USA.




Lite senare taggas Jeppe Limpar, orakad med solglasögon, i någons tjej sommaralbum. Alla bilder är redigerade och i svartvitt.





Doni Makolli svarar snabbt med en länk som hyllar en fotbollsspelare som nyligen lagt skorna på hyllan. Nebiyu Tesema och Poja Marley + någon från Vasalund trycker på like snabbare än blixten. Nebiyu lägger till en schysst förfrågan om de andra vill följa med och bada. Blir hånad av de andra, coolare chilibabbarna.




Vid lunch så har Omar Eddahri vaknat och statusuppdaterar med något framgooglat uttryck på engelska som han antagligen inte förstår själv.

Säll blir avundsjuk och googlar också fram något på engelska. För att vara värre än Omar kompletterar han de engelska orden med en mobilkamerabild på sin stjärntatuerade armbåge.




Under tiden bombarderas Mattias Folkessons wall med förfrågningar och ”Tjena gubben, läget?” från någon av hans 1000 hippa vänner. Tyvärr för deras skull blir Matte sliten av att hänga på Facebook, så det blir väldigt sällan några svar.

I slutet av den förmodat långa lunchrasten tar sig Anton Lindberg in på Facebook och kommenterar en status eller ett foto med en gubbigt finurlig kommentar.

Samtidigt byter Filip Terland profilbild till den sjätte i rad som på något sätt innehåller ett AIK-märke. Samtidigt postar han ett skrikigt inlägg i kiss-och-bajs-nivå på någon wannabe-polare från Täbys wall.

(Print screen-talang, Åberg!)


Simon Aveiro Afrim likes ”Ricardo Quaresmas perfect face” and 13 other pages.

Snake, som sin vana trogen hittills bara observerat från skuggorna, går in och avgör en diskussion mellan Dejan Novakovic och nån annan från AIK-gymnasiet. Snake hade rätt.

Mike Allyn taggas kort senare på en bild oklanderligt festklädd i kostym. 3 snabba likes.

En titt på Badjelans profil framåt eftermiddagen visar att han använt ordet ”ansikte” i minst tre kommenteringar på sina vänners företeelser.

Säll (Som dagen igenom varit online på chatten) får panik av att inte synas och går in och gillar 9 stycken av sin BFF, Stina Lindströms, bilder. Avslutar sin raid med att tagga in sig på ”Bra Säll-skap”. Andreas Nordin likes this.



Simon Afrim skriver, med alltid med versaler, sitt dagliga ”IO SONO INTERISTA!”. Får likes av minst fyra andra Afrims.




Marko lägger upp ytterligare några bilder på sin flickvän, får toffel-pikar på serbiska.

Precis innan det är dags att packa ihop och gå hem för dagen får jag och resten av omvärlden onödigt veta att Gabriel Reynoso har enorm "amor" för sin "familia".

Arbetsdagen på Facebook är slut - nu är det bara att åka och stå ut med lagkamraterna IRL i några timmar också!

#8

Kommentarer
Postat av: 1

kärlek

2011-07-29 @ 16:39:05
Postat av: FT

Tjeeena marko!! visste inte att du hänger på bloggen !

2011-07-29 @ 16:45:41
Postat av: 1

Vadå marko herr kollektiv klippning! titta på nummret madame, vad skulle lärarna säga om dom visste att konstapeln var så ouppmärksam.

2011-07-29 @ 22:14:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0